Agermanament Anglès Vaux

5ª Fira de Vins i Sabors de Vaux-sur-Mer

Aquest cap de setmana se celebra la 5a Fira de Vins i Sabors de Vaux-sur-Mer, organitzada pel Comitè de l'Agermanament i el Club de Tennis Taula de Vaux-sur-Mer/Saint-Palais-sur-Mer. Una representació de la nostra vila hi és present per vendre i promocionar alguns productes locals i comarcals.

 

Condemna de l’atemptat de Niça / Condamnation du attentat de Nice

Els socis i la Junta de l’Associació Anglès-Vaux condemnem unànimement l’atemptat terrorista perpetrat ahir al vespre a Niça durant la celebració de la vostra festa nacional. Compartim el vostre dolor, expressem el nostre condol a les famílies de les víctimes i manifestem la nostra solidaritat amb el poble francès. En aquests difícils moments us enviem, amics de Vaux-sur-Mer, una abraçada fraternal.

Nova Junta de l'Associació Vaux-Anglès

El passat 2 de febrer l'Assemblea de l'Associació Vaux-Anglès va elegir una nova Junta Directiva. La fins ara presidenta, Àstrid Desset, havia demanat ser rellevada per la impossibilitat de compaginar aquest càrrec amb el d'alcaldessa. La nova Junta ha quedat constituïda de la següent manera: 

President: Jaume Pujolràs

Vice-presidenta: Rosa Torrent

Secretària: Teresa Sunyer

Tresorer: Joan Rossell

Vocals: Pilar Castanyer, Josep Ligero i Joan Simon,

Vaux-sur-Mer a la Fira de Sant Antoni 2016

Un any més, els nostres agermanats francesos van participar a la Fira de Sant Antoni. Malgrat que el matí va ser fred i ventós i una ràfega de vent s'endugué la carpa, això no els va fer perdre les ganes de promocionar els productes típics del Charente Marítim: sopa de peix Charentesa, patè, vins de la regió i, com no podia ser d'altra manera, les típiques i excel·lents ostres.

Sant Antoni i Vaux-sur-Mer

Per tercer any consecutiu, l'Agermanament Anglès-Vaux tindrà una parada a la Fira de Sant Antoni d'Anglès, amb productes de l'atlàntic, de la regió de Charente Maritime.

Els nostres agermanats de Vaux portaran vins, patès, formatges i ostres fresques, entre altres productes típics de la seva zona. 

D'altra banda, si esteu interessats en formar part de l'agermanament, serà una ocasió ideal per acostar-vos a l'stand i conèixer una mica millor l'associació.

L'associació Anglès Vaux us desitja Bones Festes

Des de l'agermanament d' Anglès amb Vaux-sur-Mer (França) us desitjem molt bones festes.

Traducció del petit poema en francès de la felicitació adjunta:

"Sento la teva presència, encara que no et pugui veure.
Tu em protegeixes en la nit fosca, dolça estrella de Nadal,
que engendres l'amor i l'esperança"

Canvi de la data del sopar i ball de l'Agermanament

En el butlletí municipal d'agost vam anunciar que el 4 d'octubre la nostra associació organitzava un sopar i ball popular, però traslladarem l'esdeveniment al 25 d'abril de 2015, ja que tot el mes d'octubre està molt plè d'activitats al polivalent i no trobem encaix possible.

Calendari

Sopar i ball organitzat per l'Associació Anglès-Vaux

Acte literari: "La Place du Diamant" de Mercè Rodoreda

Sopar i música en viu

Sortida de Nadal: Cuisine & Confessions

Productes típics del Charente Marítim a la Fira de Sant Antoni

Desfilada temps de núvies, sopar i ball

Projecció vídeo "Temps de núvies"

25è Aniversari de l'Agermanament amb Vaux-sur-Mer

25è Aniversari de l'Agermanament amb Vaux-sur-Mer

25è Aniversari de l'Agermanament amb Vaux-sur-Mer

Exposició de Nil Perujo a Vaux-sur-Mer