Anna Rocasalva

Novetats fiscals que afecten a entitats

Dijous 26 novembre es fa una sessió informativa destinada a totes les entitats per explicar les novetats i modificacions fiscals que afecten al món associatiu.

La sessió formativa i informativa es farà a les 19’30h a la Llar Sant Miquel, i tractarà l’impost de societats, llei de transparència, comptabilitat per partida doble, llei de mecenatge, novetats en IVA i IRPF, model 347.

L'activitat és gratuita i oberta a tothom!

Pots confirmar la teva assistència per correu a marccm@amer.cat

Formació: Expressió i animació a través de les TIC, 20 novembre a la Cellera de Ter

La formació Expressió i Animació a través de les TIC tindrà lloc el dia 20 de novembre a les 19.30 h a la seu del FADELAB (Escola d’Art del Pasteral) i tindrà una durada de dues hores.

El contingut d’aquest primer taller consisteix en una Gimcana Tecnològica adreçada a totes els joves del municipi i rodalies. Per tant no et quedis a casa i descobreix diferents maneres d’expressar-te a través de les tecnologies de la informació!

SESSIÓ FORMATIVA: COMPTABILITAT PER ENTITATS

Sessió formativa COMPTABILITAT PER ENTITATS, oberta a totes aquelles persones/associacions que necessitin ampliar els seus coneixements i millorar les seves habilitats en matèria de comptabilitat a les associacions.

DESCRIPCIÓ: Taller pràctic per conèixer els elements bàsics de la gestió comptable de les associacions

DIA: Dijous 12 de novembre

HORA: a les 19:30h

LLOC: a la Sala de Plens de l'Ajuntament de la Cellera de Ter

FADE tota la programació de la 7ena edició. Del 15 al 18 de juliol a la Cellera de Ter

Torna el FADE de la Cellera de Ter amb una 7ena edició carregada de sorpreses i experiències per a gaudir tant de l’entorn del poble com de l’ús creatiu i innovador de les noves tecnologies. Per això us convidem a compartir amb nosaltres aquest petit festival que any rera any s’esforça per créixer i apropar l’art digital i la música electrònica més actuals a un petit poble situat a la perifèria de la perifèria.

www.fadefestival.com

Curs de monitor/a de lleure amb descomptes per a joves a Anglès

Curs de monitor/a de lleure amb descomptes per a joves.

Dies: de l'1 al 31 de juliol (cap de setmana del 18 i 19 de juliol a la casa de colònies de la Cot)

Horari: de 16h a 20h

Preus i descomptes:

-Joves de la comarca de la Selva de 18 a 29 anys: 150€
-Més de 29 anys i residents fora de la comarcarca de la Selva: 240€

Inscripcions: fins el 25 de juny

1.Via Internet entrant al web: www.fundacioesplaigirona.cat

Contractació laboral temporal per a joves de Ter Brugent

Aquest estiu, de nou, alguns Ajuntaments del Ter Brugent impulsen el projecte Brigada Jove  com a projecte formatiu en l’àmbit laboral.

L'objectiu del programa es facilitar que les persones joves adquireixin experiències en el món laboral a partir d’un procés formatiu impartit a través de les regidories de joventut dels Ajuntaments que hi participen i el suport de l'Oficina Jove de la Selva.

Cursos FADE , gratuïts

El FADE ( festival d'art digital i electrònica),  més enllà de la seva vessant purament lúdica, ofereix també un ampli ventall de formacions i conferències relacionades amb art, ciència i tecnologia dirigides a tot tipus de col·lectius.

Es qüestionen les pautes que actualment regeixen la societat, potenciant processos de divulgació lliure de coneixement, intercanvi i treball en xarxa.

CURSOS 2015

Taller d'orientació de recerca de feina durant la temporada d'estiu

El taller es gratuït i va dirigit a tots/es aquells joves que estan cercant feina per aquest estiu.

Es treballarà el currículum i s'orientarà sobre els principals llocs amb demanda de treballdors per la temporada d'estiu.

Per assisitir al taller cal inscripció prèvia en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1PeAXP1Bi80-39hKysLVOW5fOtWZdQHJUvCOxPRUT1CQ/viewform

Dia: divendres 5 de juny

Lloc: espai jove de Bonmatí

CONCURS DE FOTO PER A JOVES DEL TER BRUGENT EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA SALUT

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut, que se celebra el proper 7 d'abril, l'Oficina Jove de la Selva impulsa el 1r Concurs de fotografia sobre hàbits saludables. Poden participar-hi els joves de 12 a 18 anys que viuen a la zona del Ter-Brugent, en els municipis d'Amer, Anglès, La Cellera de Ter i Sant Julià de Llor i Bonmatí.

1er CONCURS LITERARI JOVE TER BRUGENT.

Des de les àrees de joventut dels Ajuntaments del Ter Brugent s'organitza la primera edició del Concurs Literari Juvenil 2015 que s' inclou dins la diada de Sant Jordi.

Aquesta iniciativa té la finalitat de promoure la literatura entre els  joves del territori mentre que es posa  de manifest el seu talent.

Termini de lliurament: Fins el dia 16 d'abril 

Modalitat: Microrelat

Tema: Lliure

Categories: 

Categoria A: per a persones de 15 a 20 anys 

Joves del Ter_Brugent assoleixen l'acreditació d'auxiliars de magatzem i comerç amb un programa de la Direcció general de joventut

Dijous 05 de febrer 2015

La Direcció General de Joventut lliura els diplomes als joves que han completat el Fórmula Jove a la Selva

El programa d'inserció i cohesió sociolaboral de persones joves s’ha centrat en la zona Ter-Brugent en la formació com a auxiliar de comerç i magatzem.

Calendari

imatge de Joventut
Desconnectat
Ultim accés: fa 2 anys 5 mesos
Membre des de: 22/10/2014 - 14:21