Presentació

Anglès en xarxa és una iniciativa ciutadana i de les entitats de la nostra vila.

La necessitat de disposar d'un espai a Internet on compartir els esdeveniments organitzats per les diferents associacions del poble ha originat la creació d'aquest nou projecte.

L'objetiu primordial és evitar el solapament d'actes populars, per desconeixement dels que estan organitzant altres entitats, i donar a conèixer a la població les activitats en les quals poden prendre part, a nivell cultural, esportiu, festiu, etc.

Aquesta web és doncs totalment independent de la de l'ajuntament d'Anglès i la informació que hi figura és generada exclusivament per les entitats del poble. Les entitats poden crear i publicar:

  • Articles
  • Esdeveniments en el calendari
  • Enquestes
  • Blog de l'entitat i múltiples entrades de blog
  • Galeries de fotos
  • Vídeos

 

Cada entitat és responsable de la veracitat de la informació que s'hi publica, i si l'activitat té lloc en un espai públic cedit pel municipi, prèviament ha de disposar dels permisos oficials de l'ajuntament. Un cop les entitats saben del cert que l'esdeveniment es durà a terme, poden crear l'entrada en el calendari d'aquest espai. En aquest sentit, si sou una entitat, us recomanem que consulteu l'apartat d' Avís legal

Els ciutadans poden registrar-se per tal de publicar comentaris i participar en debats. Atès que es tracta d'un espai col·laboratiu, per a registrar-se és necessari identificar-se amb nom i cognoms (nom complet), tot i que els comentaris apareixeran publicats amb l'àlies (nom d'usuari utilitzat per iniciar la sessió).

Si necessiteu ajuda per utilitzar aquest espai en línia, utilitzeu el formulari de contacte o el fòrum.

Gràcies també per difondre la iniciativa!