XI Gran Cavallada d'Anglès

Data i hora: 
diumenge, 10 maig, 2015 (Tot el dia)

   

      

Per tal de potenciar i difondre el turisme eqüestre, un any més,  l'Associació Cowboys de la Selva organitza La Gran Cavallada d'Anglès per a tots els cavallistes del País. Cavallada que s'inclou dintre del calendari dels Sant Antonis i cavallades de la província de Girona promogut per l'Associació Equus Girona.

El segon diumenge de Maig de cada any es celebra l'Aplec de Santa Bàrbara organitzada pe l'Associació Amics de St. Bàrbara. L'itinerari proposat en cavall serà un recorregut circular d'uns 25 km amb un desnivell de 700 metres d'altitud. Es passarà per dintre la població d'Anglès, s'esmorzarà a la masia de Bellveí, es visitarà l'Aplec i l'ermita de Santa Bàrbara i al migdia es dinarà al mític restaurant de l'Espinau.

El transcurs de la ruta es desenvolupa a les muntanyes de les Guilleries per pistes forestals i el GR-178-2, on en aquells temps passats, el bandoler "Joan de Serrallonga" cometia els robatoris i segrestos als comerciants i carruatges que passaven pel Pla de Llencers  i pel Coll de Roscall. Farem i disfrutarem d'una ruta llegendària !!!

Programa:

. Els participants interessats podran deixar els cavalls i remolcs el dissabte 9 de Maig a les instal.lacions dels Cowboys de la ¨Selva a la Casa Nova de Can Josepet d'Anglès i allotjar-se en els hostals del poble. El mateix dia els genets que vulguin podran fer una petita ruta pels termes d'Anglès.

Diumenge 10 de Maig
. Arribada de remolcs i cavalls a partir de les 8:00 h a les instal.lacions dels Cowboys de la Selva. Preparació dels animals
. Sortida a les 9 del matí
. A les 10:00 h  esmorzar a Bellveí  oferit per l'Associació Amics de Santa Bàrbara
. A les 12:00 h parada a l'ermita de Santa Bàrbara on es celebra l'Aplec
. Dinar a les 14:00 h al restaurant l'Espinau
. Tornada per Sant Martí Sapresa a les 16:00 h
. A les 18:00 h càrrega de cavalls a les instal.lacions dels Cowboys de la Selva

Cal portar:
Casc, cordades, cubell de lona, equip de ruta i cavall entrenat i ferrat

Preu dinar: 22 € tot inclòs

Per més informació i inscripcions al telf. 686 625 940 (Quim, coordinador de rutes)

Categoria: 
Lloc: 
Anglès