Plaça Catalunya plena --> Fem AUTOCAR

Data i hora: 
diumenge, 19 octubre, 2014 - 12:30 a 14:00

PROPOSTA DE LA SOCIETAT CIVIL PER A CATALUNYA

La campanya ARA ÉS L’HORA convoca un acte multitudinari per a aquest diumenge 19 d’octubre a la plaça Catalunya de Barcelona. En el transcurs d’aquest acte, la campanya unitària presentarà la proposta de la societat civil per a Catalunya, en aquest moment de tanta transcendència.

L’acte començarà a dos quarts d’una del migdia (12:30). Hi intervindran Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

Aquest és el comunicat de les entitats: 

- L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen un acte massiu per la Unitat i per fer una proposta a la societat catalana el proper dia 19 d'octubre a les 12:30 hores a la plaça Catalunya, a Barcelona.

- Serà en aquest acte, on intervindran Carme Forcadell i Muriel Casals, que ARA ÉS L’HORA expressarà la seva opinió i explicarà els següents passos que durà a terme.

- Fins aleshores ambdues entitats estan escoltant l’opinió del territori i de tots els seus òrgans de direcció; i dialogant amb els agents polítics i socials per assolir una posició sòlida i reposada en un moment de tanta transcendència.

FEM AUTOCAR A 8€

SORTIDA 10 mati   TORNADA cap a les 2 tarda

Venda de tiquets a la nostra botiga del carrer de la Indústria núm 73

Dijous de 18,00 a 20,30

Divendres i dissabte de 10,00 a 13,00 i de 18,00 a 20,30

Comptem amb vosaltres!

Categoria: 
Lloc: 
https://www.araeslhora.cat/ca/noticies/entrada/omplim-19oct