Exposició de Nil Perujo a Vaux-sur-Mer

Data i hora: 
dilluns, 16 juliol, 2018 - 10:00 a diumenge, 22 juliol, 2018 - 19:00

El pintor anglesenc Nil Perujo exposarà a la Sala del Temple de Vaux-sur-Mer del 16 al 22 de juliol.

Horari de l'exposició: de 10:30 a 13:00 h i de 16:00 a 19:00 h

Nil Perujo Puig, nascut a Anglès (la Selva), 1992. Actualment resideix a Barcelona des de fa sis anys.

La seva trajectòria acadèmica, relacionada amb l’art, s’inicia en cursar el Batxillerat Artístic a l’INS Castell d’Estela d’Amer, continua amb estudis superiors de “Pintura aplicada al mur” a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot i acaba amb una graduació en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Actualment cursa un Màster d’educació en especialitat de dibuix, a la Universitat de Barcelona.

La seva pintura és realista-figurativa. Crea les seves obres amb la tècnica de la pintura a l’oli. Cada obra és una reflexió personal i de la vida; no plasma el que veu, plasma allò que sent amb un ofici majestuós.

Cal destacar, dintre d’una vintena de premis en el seu currículum, la medalla d’or del “Curso de Pintores Pensionados de la Real Academia de Historia y Arte de San Quirce “ (Segòvia 2016), amb l’obra “Segovia vigilada por la muerte”.

Aquest any ha estat seleccionat en el concurs de Modportait, on ha exposat en el museu IAAC (Instituto Aragonés de Arte y Cultura Contemporáneos) Paulo Serrano (Saragossa), i actualment les obres han estat traslladades al Museu Europeu d’Art Modern MEAM (Barcelona) on seran exposades fins al 29 de Juliol.

Ha participat en exposicions individuals i col·lectives, trenta en total, arreu de Catalunya i del País Valencià i a les ciutats de Saragossa i Segòvia.

https://anglesvaux.wordpress.com/2018/07/15/exposicio-de-nil-perujo-a-va...

Categoria: 
Lloc: 
Vaux-sur-Mer