AGNÈS MAURI I BENEDEK HORVÁTH

Data i hora: 
dissabte, 25 març, 2017 - 21:30 a 23:00

La violista Agnès Mauri es presenta amb un programa imaginatiu i divers que li permet demostrar perquè és una de les nostres solistes amb més projecció.
Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, la crítica destaca d’ella «la seva presència escènica, la qualitat del so i una maduresa interpretativa inusual». Ha actuat en festivals com el Lucerne Festival in Summer i el Kammermusikfestival Basel a Suïssa, l’International Musicians Seminar-Prussia Cove a Anglaterra, el Festival Castell de Peralada a Catalunya, el Schleswig-Holstein Musik Festival a Alemanya o el Viola Space 2015/Tokyo International Viola Competition al Japó. Ha enregistrat per a Catalunya Música i per a TV Man Union al Japó. Ha tocat amb músics com Conradin Brotbek, Silvia Simionescu, Adelina Oprean, Anke Dill, Barbara Doll o Felix Renggli. Ha estudiat amb Jonathan Brown i el Quartet Casals a l’ESMUC, on ha obtingut les màximes qualificacions, i amb Thomas Riebl a la Universität Mozarteum Salzburg.
Agnès Mauri toca una viola francesa del luthier Jean-Louis Prochasson.
Benedek Horváth. Va rebre el seu grau de Mestratge en Interpretació Especialitzada de la Musik Akademie de Basilea el 2015.Benedek és guanyador del Concurs de Piano Paloma O’Shea Internacional (Santander, Espanya 2012), i de Musikpreis Rahn (Zurich, Switzerland 2016) entre molts altres.

A l’edat de 13 anys, Benedek va gravar el seu primer disc amb l’orquestra simfònica MATAV.

Anticipada: 10 €
Taquilla: 12 €
De 10 a 18 anys: 8 €
Escoles de música: 6 €

Categoria: 
Lloc: 
Església del Monestir d'Amer