Ajuda per crear nou contingut

Per crear contingut heu de ser una entitat. Cada entitat disposa d'un blog on podrà crear un nombre il·limitat d'entrades. També pot crear enquestes i esdeveniments en el calendari de la comunitat.

Els usuaris registrats que no pertanyen a una entitat poden comentar el contingut, participar en els fòrums i votar en les enquestes, però no poden crear esdeveniments, ni entrades de blog.

Si sou una entitat:

Instruccions per crear esdeveniments:

És millor incloure esdeveniments en el calendari quan es disposa de tota la informació indispensable (data, hora i lloc) i dels permisos adients.

En crear un esdeveniment, caldrà escriure un títol curt, un resum i la descripció completa del mateix.

A l'hora de triar una categoria, intenter escollir la que més s'adapta, i si no la trobeu, utilitzeu "Altres".

Cal especificar la data i hora d'inici però no és obligatori especificar la data i hora de finalització si no es coneix. Si es tracta d'un esdeveniment que dura tot el dia, marqueu la casella que ho indica.

Si el lloc encara està per determinar (o esteu pendents de rebre l'aprovació municipal), però sabeu la data i hora exactes en què es durà a terme l'activitat, podeu crear-la igualment al calendari, omplint el camp de lloc amb la frase “a determinar properament” o bé posant-hi el lloc probable i especificant entre parèntesi que està pendent de confirmació (exemple: “sala polivalent (pendent d'aprovació municipal”).

També podeu espeficar un enllaç a una altre lloc web on hi ha més informació relacionada.