UNA CATALUNYA AMB FERM CARÀCTER I ÓPTIMA PROJECCIÓ DE FUTUR.

Benvolguts/des,

En moments polítics com els actuals cal mantenir fermesa i motivar-nos cara el futur. De moment ens dirigeixen bé el procés.Ajudem-hi amb la nostra mentalitat i valors.

Adjunto PDF molt enriquidor.

Cordialment,

Pere Masó Panella. Psicoestètica.

La Cellera de Ter

www.recursosperlautodetrminacio.cat

CATALANS!:DUR PERÒ AMB MOLTA SÓLIDA ESPERANÇA.

Benvolguts/des,

Al sortir de la molt correcte manifestació que hem fet a La Cellera (penso que haurà estat igual en altres pobles i ciutats) m'he sentit motivat per copiar i transmetre l'escrit que facilito com a adjunt. Fa més de quaranta anys que va siguent llegit i actualment té més validesa que mai.

Ben cordiament,

Pere Masó Panella. Psicoestètica.

La Cellera de Ter.

www.recursosperlautodeterminacio.cat

 

IMATGE DEL NOSTRE PRESIDENT CARLES PUIGDEMONT.

Benvolguts/des,

En els nostres temps que la imatge té un gran poder serà bo el seu millor perfeccionament. Veiem com, tan de manera privada com en públic, es comenta sobre l'aparença o imatge d'una determinada persona.La presència física, per TV o per tots sistemes dels móbils és analitzada més que mai. Malament si no agrada!

PORRES POLICIALS I EFECTES A CURT, MIG I LLARG PLAÇ.

Benvolguts/des,

Parlant de l'alegria que poden facilitar unes engrunes de madelena parlarem dels transtorns que poden provocar uns policies pegant.

Un contingut molt refinat, agut i pràctic.

Pere masó Panella.Psicoestètica.

La Cellera de Ter.

QUÈ PASSA I NO ES DIU. PRIMERA PART.

Benvolguts/des,

Tothom vol més ordre social.Per aconseguir-ho cal tenir la millor clau. Facilito dos escrits separats per si ajuden a aconseguir-la. Com podreu veure no es fan pessigolles al gat com en propostes.d'altres autors..

Atentament,

Pere Masó i Panella. Psicoestètica

QUÈ NO ES DIU QUINCE DIES ABANS DEL REFERÈNDUM?

Benvolguts/des,

Dels fets d'aquests die en podem aprendre i gaudir molt. Aprofitem-ho!

Facilito PDF fet amb la millor intencionalitat.

A disposició!

Pere Masó Panella. Psicoestètica

La Cellera de Ter

www.esteticacatalana.info

UNA VISIÓ PSICOESTÈTICA DE LA DIADA.

Benvolguts/des,

Estem contents per com va anar LA DIADA DE CATALUNYA 2017 amb els seus actes i manifestació. He decidit fer unes reflexions ben singulars. Trobo estrany que els mitjans de comunicació no hi pensin prou quan són tan útils.Veure PDF adjunt.

Ho recomano a tothom i en especial als que tenen càrrecs-responsabilitats polítiques, empresarials i pedagògiques.

A disposició!

Pere Masó Panella.Psicoestètica.

La cellera de Ter.

www.recursosperlautodeterminacio.cat

 

REFERÈNDUM I TRÀNSFUGUES.

Benvolguts/des,

Amb les amenaces i l'expressivitat de personatges que ens van sortint tenim ocasió de reforçar-nos el caràcter. Coneguem molts trets psicològics i d'imatge que anem veient i veurem.Ho he preparat de manera que faciliti el diàleg i la consecució de la millor coherència personal i professional tan si es pensa amb política com no.

Aquest escrit també està penjat al meu facebook "organització del saber"  https://www.facebook.com/organitzaciodelconeixement/

VEURE PDF adjunt.

HISTÒRIA VEÏNAT RAJOLERIES SALITJA-AIGUAVIVA.

Benvolguts/des,

Envio l'opuscle.Encara que sigui història d'una altre contrada (molt propera) penso que és bo estigui a Anglès en Xarxa. Transmetrà un bon missatge. Els lectors podran comprobar com es poden perdre molts fets històrics d'una contrada com pot ser la del Ter-Brugent. En el cas de les esmentades rajoleries es pot dir que ja ha passat.Aconsello llegir-lo perquè és l'unic que descriu de manera més complerta aquest fet social i artesanal,molt interessant, dels últims cent anys Es pot re-enviar perquè hi ha moltes persones que hi varen treballar o en varen ser clients..

Pàgines