La xarxa s'estendrà per les ones

Properament, Ràdio Bonmatí posarà en marxa un espai informatiu amb la intenció d'aglutinar, difondre i donar a conèixer els esdeveniments que tenen lloc dia rere dia a prop nostre i en especial a la zona del Ter-Brugent.

Tot i no tenir encara data d'inici d'emissió, aquest espai es difondrà cada cap de setmana en diferents remissions entre divendres i diumenge, en un horari pendent de concretar.

El projecte d'Anglès en Xarxa, que actualment difon la informació a través de la pàgina web i les xarxes socials, ara s'hi sumaria el mitjà radiofònic. D'aquesta manera s'arribarà a informar a la gran majoria de la població.

En els temps actuals, les iniciatives basades en el treball col·laboratiu són les que estan prosperant, i és amb aquest esperit que Ràdio Bonmatí i Anglès en Xarxa han unit forces. D'aquesta manera, el futur espai radiofònic, s'alimentarà entre altres fonts, de la informació que les entitats i organitzacions anglesenques hi vagin incorporant dia rere dia al portal web d'Anglès en Xarxa.

Podeu seguir les emissions de Ràdio Bonmatí pel 107.1 FM o bé per internet a www.radiobonmati.net

Us mantindrem informats.