Sona Amer 2018

Programació Sona Amer 2018 - http://entradium.com/es/sites/NjY2MQ==

Si una cosa teníem clara quan vam començar a pensar en les possibilitats culturals de la nostra vila va ser la de donar continuïtat i estabilitat als projectes. Amb aquesta intenció volíem una programació estable al Casal i, alhora, que fos una referència cultural per a tot el nostre entorn. I només hi ha una manera de ser una referència, i no és altra que oferir qualitat. Una qualitat que havia de ser entesa en tots els registres musicals possibles. És a dir, viatjar des de la música de cambra al sons més swing, i des del jazz més pur al blues més autèntic, però sense deixar de banda ni les propostes més familiars ni els estils més pop-rock.

És així com va néixer i va tirar endavant aquesta aposta tan decidida i tan engrescadora. No és fàcil traslladar
espectacles propis de ciutats grans a poblacions petites sense,evidentment, hipotecar-se econòmicament. Tampoc és fàcil que una de les millors veus del blues aposti per un poblet petitó a l’altra punta del món. En definitiva, conscients de les possibilitats econòmiques, vam destinar la majoria dels nostres esforços a tasques de gestió. Aquesta és la gènesi del SONA.
Amb una perspectiva pausada i serena d’aquesta primera edició, n’hem fet una valoració molt positiva. Tots els músics han marxat amb un bon record del nostre poble i de la seva gent, almenys aquest és el retorn que ens han fet arribar. Alguns d’ells ens han demanat per tornar a un SONA futur. I pel que fa al públic, gairebé sempre hem
tingut una entrada més que acceptable i algun ple absolut. Per tant, ens donem per satisfets.

Ara tornem a posar-nos al capdavant d’aquesta nova edició. Una segona edició que ens fa molta il·lusió, potser fins i tot més que la primera. Ens omple d’orgull mostrar un cartell ple de talent, amb un total de 55 músics que desfilaran pels nostres escenaris: Casal, església i absis. Tots de gran qualitat, com no podia ser d’una altra
manera, amb Andrea Motis al capdavant.
Veiem, doncs, com un dels primers desitjos es va fent realitat, la consolidació del SONA. Però sabem que això depèn en gran part de vosaltres, els espectadors. Vosaltres sou qui, en definitiva us el fareu vostre o no. Amer, poble de músics, s’ho mereix.
I no voldria acabar aquesta presentació sense agrair a totes i cadascuna de les persones que col·laboren en aquest projecte i, sobretot, a Idea Associació Cultural, autèntica ànima de tot plegat.

AJUNTAMENT D’AMER