Sona Amer 2017

Sona Amer és una programació de concerts, de la mà de destacats artistes i conjunts instrumentals, guanyadors dels més prestigiosos concursos nacionals i internacionals.

 

Xavi Torres Trio, Saphie Wells & The Swing Cats, Kenny "Blues Boss" Wayne, J.L. Pardo, Tota Blues, Malestruch, Dúo Degas, Tubs i tubes, Aupa Quartet, Stentor Brass, Limnos Quartet, Agnès Mauri i Benedek Horváth son els participants d'aquesta programació que és possible gracies a la col·laboració del Palau de la Música Orfeó Català, l'Auditori de Barcelona, Taller de Músics, Premi Internacional Frederic Mompou, associació de músics de Jazz  Música moderna de Catalunya, Consolat General de la república de Polònia a Catalunya, Hipra i a la venerable congregació de Nostra Senyora dels Dolors d'Amer.

Organitzat pel Ajuntament d'Amer, Joventuts Musicals de Catalunya i Idea Gestió Cultural amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, Consell Comarcal de la Selva i Fundació Sgae

Amer et convida a viure la música amb el talent artístic que més sona i amb una diversitat musical plena de passió a cada nota i a cada compàs. Amer sonarà a Jazz, a Blues, a saxos, a música de cambra, a música contemporània, a música en família i a música clàssica.
Des de diferents espais del Monestir d’Amer t’oferim una programació musical per emocionar-te a cada concert.
Et facilitem abonaments, descomptes especials per a joves i escoles de música i posem al teu abast tot un món de sensacions.

Més informació a www.amer.cat, www.ideagc.com/sona-amer ,a les oficines del ajuntament i a cultura@amer.cat
Feu-ne ressò i gaudiu de la música.

PDF adjunt: