Nova temporada 2015/2016 de Ràdio Bonmatí 107.1 FM

D'aquí molt poc arrencarà la nova 2015/2016 de Ràdio Bonmatí, de la que tot seguit us intentarem avançar alguns detalls.

A cada inici de temporada anunciem que si escolteu la nova temporada notareu que hem fet algun canvi o petita variació a la graella, i aquest any no serà una excepció. De fet, aquest any, serà la temporada que més novetats incorporarem de totes les que portem en antena.

En primer lloc notareu un canvi en les falques i els jingles. També en la fórmula musical, que tot i que no volem perdre l'essència de l'estil, volem variar-ne l'estructura i també incorporar algunes suggerències que ens heu fet arribar.

Aquesta temporada intensificarem una branca que fins ara no l'havíem treballat gaire, la informació.

Per una banda, s'inclouran blocs informatius de cinc minuts de caire generalista a l'inici de les hores punta.

Per altre banda, iniciarà un espai setmanal de producció pròpia els caps de setmana, on volem ajudar a dinamitzar i informar de tots aquells esdeveniments que tindran lloc a la zona Ter-Brugent. L'espai portarà per nom “Posa't al dia” i serà una agenda radiofònica, amb un espai per l'entrevista i també per recordar alguns fets històrics de les nostres contrades. Si el vostre municipi o entitat organitza alguna activitat, esdeveniment, taller, etc. Ens podeu fer a partir d'ara mateix les vostres propostes a la direcció de correu electrònic posataldia@radiobonmati.net

Seguint amb el contingut cultural, aquest mateix dissabte a les 10 del matí s'estrenarà el programa "La Novetat" presentat per NIl Marbà, on tractarà de fer-nos arribar les novetats del cinema, teatre i televisió, entre altres.

A pocs dies del començament de la nova temporada, estem immersos ultimant i preparant tots aquests canvis, amb la voluntat que gaudiu escoltant la ràdio de casa vostre.

Us esperem a la nova temporada!