Iwona Sobotka en concert a Amer.

Iwona Sobotka oferirà un concert el proper 6 de Novembre a las 21:30 al Teatre de Amer.

La soprano polonesa presentarà el Recital Líric amb el pianista Àngel Cabrera, considerat internacionalment un dels millors intèrprets de la seva generació.

El programa d'aquest concert oferirà un ampli i versàtil recorregut vocal per la cançó i opera amb autors com Verdi, Puccini, Guastavino, Chopin i Montsalvatge. Un concert en què les emocions vénen de la mà de la millor música per a veu.

Iwona Sobotka es guanyadora del Gran Premi del prestigiós Concurs Internacional de Música Reina Elisabet de Bèlgica. Ha cantat amb la Simfònica de Viena, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Berlín, l’Orquestra de la Ràdio de Baviera havent treballat amb molts dels més preeminents directors d’orquestra actuals com Sir Colin Davies, Sir Simon Rattle i Marco Armiliato.

El concert organitzat pel ajuntament de Amer en col·laboració amb Idea Gestió Cultural i el Consolat General de República de Polònia a Barcelona. Les entrades anticipades disponibles per 10€ / 12€ el mateix dia a la taquilla.

Comentaris

imatge de pmaso2

Molt bé.Aquesta actuació i altres que ens anunciaran per aquest cap de setmana suposen una molt bona empenta cultural a la contrada.Tot un aire de novetats,de més coneixement d'altres cultures i un toc d'internacionalització.Ja va bé!.A la nostra contrada del Ter-Brugent van aparaguent llums que deixaran una bona petjada.Aprofitem-ho i donem-hi suport.

Pere Masó i Panella.

La Cellera de Ter.

www.esteticacatalana.info